2.02.2008 г., 14:25 ч.

Еротично за събуждане  

  Поезия » Еротична
2028 0 6

 

И още дълго ще ме топлят

на нощната ни дълга страст целувките,

които се четат по устните

и в гънките на дрехите -

разхвърлян грях по пода.

Безумие от погледи,

които дишат с тръпка,

неписана мелодия,

открила се в тела -

от флейта, с огън от любов

и нежна, тъжна арфа -

вълшебството на сливането

пророкували.

Пресъхнали от жажда устни,

с последни сили се отпиват.

Ръце, които палят, се намират.

От допира си стенат

еротични мисли

и не разбират накъде отиват

в мига на своето издигане.

В легло от тази нощ

размерено потръпва сън -

едно и също в двама

е останало за утро - 

след събуждане от разказ

за реален див екстаз от чувства

от съновидяното...

© Калина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??