13.09.2007 г., 15:06 ч.

Есен 

  Поезия
466 0 0
  Есен
Утро, захладня, аз стоя на терасата
и гледам как пожълтелите листа
танцуват,

как птиците се събират на ята,
 
напускат гнездата си
и започват тежък път
към топлите страни.

Заваля, аз се прибирам
в стаята и гледам как дъждовни капки се
стичат по прозореца.

Няма съмнение - есента дойде!

© Деси Симс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??