Sep 13, 2007, 3:06 PM

Есен 

  Poetry
468 0 0
  Есен
Утро, захладня, аз стоя на терасата
и гледам как пожълтелите листа
танцуват,

как птиците се събират на ята,
 
напускат гнездата си
и започват тежък път
към топлите страни.

Заваля, аз се прибирам
в стаята и гледам как дъждовни капки се
стичат по прозореца.

Няма съмнение - есента дойде!

© Деси Симс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??