14.10.2011 г., 12:39 ч.  

Есен 

  Поезия » Пейзажна
437 0 0

С молба

Утринна свежест, бледи мъгли,

лекият бриз си играе с косите.
Златната Есен събира Мечти
за вечен спомен в торбите.

С румени бузи. С искрящи очи.

Вперен взор и надежди без време.

Моля е звънко:..Не взимай на път -
нежното слънце и топлото време!!!

Лъчиста

 


 


© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??