14 oct 2011, 12:39  

Есен 

  Poesía » Del paisaje
438 0 0

С молба

Утринна свежест, бледи мъгли,

лекият бриз си играе с косите.
Златната Есен събира Мечти
за вечен спомен в торбите.

С румени бузи. С искрящи очи.

Вперен взор и надежди без време.

Моля е звънко:..Не взимай на път -
нежното слънце и топлото време!!!

Лъчиста

 


 


© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??