21.01.2015 г., 9:15 ч.

Есен-2 

  Поезия » Пейзажна
386 0 1

Есен-2

 

Над смълчаната топла вечер

из тия времена есенни:

и есенно злато потече,

и дъжд заваля от кестени...

 

От лудо искрящите дрожди

и въздухът кипна на вино,

разля се във тихите нощи:

упои ме и не премина...

 

... И благодарих на Съдбата

надарила ме със способност:

и да мълча пред Красотата

и да се радвам на Живота!...

 

Коста Качев,

Есента

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??