Jan 21, 2015, 9:15 AM

Есен-2 

  Poetry » Landscape
353 0 1

Есен-2

 

Над смълчаната топла вечер

из тия времена есенни:

и есенно злато потече,

и дъжд заваля от кестени...

 

От лудо искрящите дрожди

и въздухът кипна на вино,

разля се във тихите нощи:

упои ме и не премина...

 

... И благодарих на Съдбата

надарила ме със способност:

и да мълча пред Красотата

и да се радвам на Живота!...

 

Коста Качев,

Есента

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??