7.10.2018 г., 0:45 ч.  

Есен 

  Поезия » За деца
770 0 5

Откакто си при мен на този свят
животът ми превърна се в подарък.
Щом бузките ти в розово цъфтят
Октомври става по-красив и ярък.

 

И облаците лилави висят
като изпрани дрешки на простира.
И ветровете шеметни свистят
и свежест в атмосферата извира.

 

Дъждът напява ти приспивна песен
и влива ти спокойствие в кръвта.
Навън е хладна, мрачна, тъжна есен
прегърнала заспала пролетта.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя златна есен »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??