24.02.2007 г., 20:59 ч.

Есен.. 

  Поезия
420 0 2
Есен - тъжен сезон е...
разголва душата ми
Вятъра носи листата...
затварям прозорците.
Сланата хапе, подготвя...
загърната с якето
Земята тиха, самотна...
прощавам се с лятото
На труда берем плодовете...
кафяв и черен цвета и е
Богата ли, бедна ли...
И все пак - тъжен сезон е.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??