Feb 24, 2007, 8:59 PM

Есен.. 

  Poetry
419 0 2
Есен - тъжен сезон е...
разголва душата ми
Вятъра носи листата...
затварям прозорците.
Сланата хапе, подготвя...
загърната с якето
Земята тиха, самотна...
прощавам се с лятото
На труда берем плодовете...
кафяв и черен цвета и е
Богата ли, бедна ли...
И все пак - тъжен сезон е.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??