31.01.2015 г., 13:45 ч.

Есен 

  Поезия
600 0 1

                                    Кога пристигна есента,

                                    кога мечтите оредяха?

                                    Дори не вярвам, че сама 

                                    - си станах сякаш непозната.

 

                                   Залоствам пътната врата,

                                   не пускам вече чужди хора

                                   и често си стоя сама,

                                   - със спомените вън на двора.

 

                                   Не бързам,да отида там,

                                   където никой не ме чака.

                                   Преди препусках през деня,

                                   - сега денят край мен прескача.

 

                                   Кога пристигна есента?

                                   Та аз все още съм прилична...

                                   Държа се здраво за света,

                                   - макар да станах по-критична. 

 

               

                                  

 

© Тонка Янакиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добър вечер, Тони!Много хубаво стихотворение си написала.
    Това, че е малко тъжно, го прави по-интересно!
    Поздрав от мен и добре дошла!
Предложения
: ??:??