1.10.2016 г., 10:11 ч.

Есен е 

  Поезия
711 0 3

Всичко вилнеещо  в жарката гръд, 

като птица към топлото литна,

Все така сезоните се менят, 

и отново пак есен пристигна.

 

И видях по дланите на дете, 

как за сбогом птици накацаха,

Запулсира от радост сърце.

На чистотата птиците се довериха.

 

.И протегнах ръка, ала само спомени

зацвърчаха сякаш пролет дойде.

В любовта  следите не са изгубени, 

защото са лъчите на слънце.

 

Само миг на отпускане. Сън.

Всичко е на своето място.

Аз съм  цялата обич и звън,

и нищо друго не се е случвало.

 

...няма  ги сълзите от горест...

и небето от болка не е потъмнявало.

Тичам на воля във росната ръж,, 

 и сърцето  със ден не  е остаряло...

 

Есен е. И  е толкова хубава, 

Минало, бъдеще...всичко  се слива.

Настоящето е правата крива.

Есенната  любов е най - красива...

 

 

 

  

 

 

...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красива е...
  • Минало, бъдеще...всичко се слива.
    Настоящето е правата крива.

    Прекрасно казано, Жени!
  • "Есен е. И е толкова хубава,
    Минало, бъдеще..., всичко се слива.
    Настоящето е правата крива.
    Есенната любов е най-красива...!!!"
Предложения
: ??:??