9.04.2017 г., 19:18 ч.

Есен е 

  Поезия » Пейзажна
431 1 1

Есен е.

В пъстър листопад

танцуват есенни листа

и носят се с тъга.

Есен е.

С тръба свири вятърът,

носейки самота

над града.

Есен е.

Слънцето облива земята

с последните си лъчи –

топли и златисти.

И посява надежда,

която да ни крепи през дните –

студени и зимни.

© Нелис Шабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки сезон носи своята красота, но по-важен е онзи сезон ,който носим в себе си. пожелавам топла пролет...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??