20.11.2013 г., 20:42 ч.

Есен край реката 

  Поезия » Пейзажна
447 0 1

Там... по реката

сипят се листа.

Дървета извиват

край нея снага.

 

Прошарени  клони

любовно се сплитат.

От храсталака

врабчета излитат.

 

Пътечка край реката,

по нея аз вървя.

Слънце се прокрадва

зад шарени листа.

 

Реката пенлива

влюбено шуми.

Есента красива

нежно ми шепти...

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??