17.09.2014 г., 14:47 ч.

Есен моя (Добре дошла) 

  Поезия » Пейзажна
541 0 0

Есен моя
               (Добре дошла)


Добре дошла, есен моя.
Така те чаках да оцветиш живота,

да припомниш, че ти си моя
най-сладък мироглед!


Добре дошла, есен моя.
С теб по-пъстър е живота.
Тук си да припомниш,
че върти се колелото
от година на година
и от век на век.

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??