4.02.2009 г., 20:35 ч.

Есен в очите ти 

  Поезия » Любовна
719 0 1
Есен в очите ти
 
Открих те при старата любов -
самотен в ъгъла стоеше..
Като есен - тъжен за живот -
лист по лист броеше.
 
Усетих есента в очите ти,
дума не успях да изрека...
да спася дори мечтите ти...
Избягах, нямах смелостта!

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??