Feb 4, 2009, 8:35 PM

Есен в очите ти 

  Poetry » Love
747 0 1
Есен в очите ти
 
Открих те при старата любов -
самотен в ъгъла стоеше..
Като есен - тъжен за живот -
лист по лист броеше.
 
Усетих есента в очите ти,
дума не успях да изрека...
да спася дори мечтите ти...
Избягах, нямах смелостта!

© Недислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??