4 февр. 2009 г., 20:35

Есен в очите ти 

  Поэзия » Любовная
660 0 1
Есен в очите ти
 
Открих те при старата любов -
самотен в ъгъла стоеше..
Като есен - тъжен за живот -
лист по лист броеше.
 
Усетих есента в очите ти,
дума не успях да изрека...
да спася дори мечтите ти...
Избягах, нямах смелостта!

© Недислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??