8.10.2007 г., 15:57 ч.

Есен в сърцата 

  Поезия
727 0 12
И пак ще казвам: "Много го обичам!".
И ти ще им повтаряш все това.
Ще се усмихваме от глупаво приличие
и уж сме влюбени, но май за пред света.

А утре люлякът пак ще се разпука,
но ще се разлисти ли забравената ни мечта?
Или напразно пролетта ще дойде тука
и ще чука върху празните сърца. . .

И май Април ще бъде подранила есен.
Ще се кършат от жал и дървесните клони.
И не щурци, а спомен жълт ще вие тъжна песен.
И дори небето печално звезда ще отрони. . .

© Хххх Хххх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??