19.10.2024 г., 18:23 ч.

Есенция 

  Поезия » Любовна
237 2 1

 

Сън си.
Цвете във пустиня.
Земен блян!

 

Ти камбанен звън си.
Вкусна лятна диня.
Празник най-желан!

 

Тихо щастие си преди залеза.
Глъдка сладка медовина.
Есенен пейзаж гледан през прозореца.
Красива маслена картина!

 

Въздишка на любов си!

Еротичен стих.
Отговорът кой си 
и последният житейски миг!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??