Сън си.
Цвете във пустиня.
Земен блян!
Ти камбанен звън си.
Вкусна лятна диня.
Празник най-желан!
Тихо щастие си преди залеза.
Глъдка сладка медовина.
Есенен пейзаж гледан през прозореца.
Красива маслена картина!
Въздишка на любов си!
Еротичен стих.
Отговорът кой си
и последният житейски миг!
© Добромир Иванов All rights reserved.
Поздравление!