16.12.2009 г., 10:50 ч.

Есенен дъжд 

  Поезия » Любовна
776 0 1

И още едно лято ще си отиде!

Годините препускат

като прелистените страници на книга.

Ще залезе слънцето,

ще скрия в скрина роклите си,

ще  си заключа усмивките  и

ще бродя тъжно пак

в смълчаната гора

на мислите си.

Ще стихне вятърът в косите ми

като последния угаснал порив.

Ще изтръгна сърцето си и

ще го покрия с есенни листа.

Ще завали дъждът и ще се разлее

твоят образ.

Ще те погледна за последно и

ще се скрия в есенния заник.

А можех и да полетя!

 

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно...и изстрадано! Избери полета!
Предложения
: ??:??