Dec 16, 2009, 10:50 AM

Есенен дъжд 

  Poetry » Love
777 0 1

И още едно лято ще си отиде!

Годините препускат

като прелистените страници на книга.

Ще залезе слънцето,

ще скрия в скрина роклите си,

ще  си заключа усмивките  и

ще бродя тъжно пак

в смълчаната гора

на мислите си.

Ще стихне вятърът в косите ми

като последния угаснал порив.

Ще изтръгна сърцето си и

ще го покрия с есенни листа.

Ще завали дъждът и ще се разлее

твоят образ.

Ще те погледна за последно и

ще се скрия в есенния заник.

А можех и да полетя!

 

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно...и изстрадано! Избери полета!
Random works
: ??:??