Гълъбът макар и сив,
ще бъде винаги красив.
Защото в есенния ден,
плете есенен килим за мен.
И с свойте крачета боси...
Без багри и бои...
-Твори есенна картина,
за мойте очи!
Със жълти, бледи, пурпурни листа.
Макар и хаотично, но жива красота!
Гълъбът макар и сив.
Ще бъде винаги красив...
Защото сътвори за мен!!!
Един прекрасен ден...!
© Ангел Всички права запазени