23 мая 2014 г., 22:22

Есенен гълъб 

  Поэзия » Гражданская
311 0 0

Гълъбът макар и сив,

ще бъде винаги красив.

Защото в есенния ден,

плете есенен килим за мен.

И с свойте крачета боси...

Без багри и бои...

-Твори есенна картина,

за мойте очи!

Със жълти, бледи, пурпурни листа.

Макар и хаотично, но жива красота!

Гълъбът макар и сив.

Ще бъде винаги красив...

Защото сътвори за мен!!!

Един прекрасен ден...!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??