26.10.2012 г., 16:37 ч.

Есенен мотив 

  Поезия » Любовна
435 0 0

Безшумно идва есента.

Листо тихо падне на земята.

Заглъхне на лятото песента-

спря мелодията и на красота богата.

 

И тъмни сенки виждам аз

там-под облаците скрити.

Колко болка и мъка има тогаз,

в мрака на самота обвити.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??