18.06.2008 г., 7:50 ч.

Есенна любов 

  Поезия » Философска
813 1 14
 

Есенна любов

 

 

 

Зачената с пролетно очарование,

преживяла лятна пълнота и възторг,

узряла, сочна и спокойна

е есенната любов...

Тя ще (ни) топли и през зимата.

 

 

*** 

Цикъл "Моите сезони"

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??