21.11.2012 г., 13:22 ч.

Есенни краски 

  Поезия » Пейзажна
482 0 2

       

    

Есента палитрата извади,

четчицата топна в бои.

Листата с тях прошари,

в чудни краски оцвети.

 

Кафяви, жълти и червени,

слънцето по тях блести.

Шума, в багри оцветена,

земята с килим покри.

 

Вятър свири на цигулка,

танцуват падащи листа.

Есен златна покорява

с многоцветна пъстрота.

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??