Морето ситни
пясъчни бродерии.
Буревестия.
***
Танцуват локви,
акомпанира им дъжд.
Цъфнаха миди.
***
Резенче слънце,
фин ароматът – чаен,
презимувай ме.
***
Лястовичи дъжд
в залезното кадифе,
нестроен акорд.
***
Неми дувари.
Ниже птици есента.
Кашля коминът.
© Мери Добрева Всички права запазени