24.09.2013 г., 20:31 ч.

Есенни случвания 

  Поезия » Любовна
331 0 0

Есенни случвания

 

Събирам думите си боси

скитали в цветната есен.

Събирам ги в сълзата

на моя свят болял.

Съшивам, вписвам усещания,

слънцеслучвания и дъждостишия.

Когато думите боси приседнат

на ръба на настръхналото време,

когато разстояния пресичат пътища.

Тогава от нежност притихвам,

потъвам в прегръдката на топлия залез.

Тогава отдавам се зашеметен

на ласките на две горещи ръце

в онзи сакрален миг на свечеряване.

Лудости сбъдвам и онемявам...

от обичане. И се случвам.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??