15.10.2014 г., 11:03 ч.

Есенно 

  Поезия » Любовна
479 0 1

не съм те целувала от

предишното пожълтяване на

листата;

местата,

на които редовно се срещаме, 
са единствено сънищата ми;

съжалявам;

обещавам,

че след есен и половина ще ти

позволя да ме гледаш в

очите;

мъглите,

в които ще крием 

откраднатните целувки, ще се

издигат;

ще мигат

клепачите, мигли до мигли;

ще настъпи 

лято,
когато

тъкмо ще съм се влюбила

в теб за пореден

път;

светът

не е обагрен в зеленото на

очите ти - летен

нюанс;
няма баланс
между сезоните ми

откакто те 

няма; 
все есен е,

а всяка есен е предназначена

за двама 

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??