6.04.2017 г., 22:11 ч.

Есенно 

  Поезия » Любовна
492 2 0

Няма те и есенно се стеля,

като листо върху земята...

Изложена на вятъра ще си треперя -

сама и гола в тишината. 

Но сто пъти да се отроня,

есенно да падам в калта,

за още сто ще се помоля,

за да възкръсна пролетта.

© Нели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??