31.10.2024 г., 6:49 ч.

Есенно 

  Поезия
80 0 3

Есента своя мир ми донесе,

без да иска в замяна, какво

и защото е влюбена есен,

как празнува във всяко дърво,

 

как безкрайно, щастливо рисува,

и са цветни листата безспир,

и мигът е красив, нацелуван

от най-сладкия, нежния мир.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??