31 oct 2024, 6:49

Есенно 

  Poesía
81 0 3

Есента своя мир ми донесе,

без да иска в замяна, какво

и защото е влюбена есен,

как празнува във всяко дърво,

 

как безкрайно, щастливо рисува,

и са цветни листата безспир,

и мигът е красив, нацелуван

от най-сладкия, нежния мир.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??