29.10.2007 г., 13:56 ч.

Есенно 

  Поезия » Пейзажна
821 0 10

 

Есенно

 

Сълзи се стичат по стъклата.

Завива двора листопад.

Притихна песента в гората.

Вятъра донесе хлад.

 

 

Красива есенна палитра.

В ръката на велик творец.

Със златни багри ни засипва.

Изплита лятото венец.

 

 

Рекичка бърза към морето.

Поточе търси своята река.

Заспива коренче на цвете.

Любов рисува есента.

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??