15.09.2008 г., 0:00 ч.

Есенно 

  Поезия » Друга
504 0 1

Есента настъпи,
дъжд и стъпки,
хладни тръпки
и мирисът на влага.

Октомври е безкраен,
септември все ридае,
през ноември се знае,
смъртта е на прага...

 

Есен и плесен,
кафявите кестени,
търкалят се, отнесени
от вятъра в училищния двор.

Небето е мрачно
и не еднозначно
жълтеникав воал помахва по здрач.
Луната пропукана се скрива от взор.

 

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??