27.10.2010 г., 19:49 ч.

Есенно 

  Поезия » Бели стихове
535 0 7

 

                              ***

                             Шепа светулки -

                             угаснало лято...

 

                             ***

                             Мирис на дюли -

                             есенно сладко...

 

                             ***

                             Първи снежинки.

                             Дами канят!

 

 

                                                              27.10.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??