13.10.2011 г., 13:57 ч.

Есенно море 

  Поезия » Пейзажна
611 0 9

 

 

На този плаж, така безлюден,

докоснат от Божествена ръка,

сме само двамата,  море,

дори не чуствам самота...

 

Но всъщност ти ме приласка,

в надежда спряло своя бяг,

със моята лирична приказка

да стопля хладния ти бряг...

 

Заслушани във мойте рими,

във вечна схватка със мига,

разбиват се вълните, диви,

примамват към безкрайността...

 

И тръгвам си сега, море,

не искам да ме виждаш тъжна.

Недей да плачеш, есенно небе!

Сълзи ли са това, или дъждът е...?

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??