24.10.2010 г., 19:36 ч.

Есенно настроение 

  Поезия
1371 0 9

Слънчева етюда

сред застлана с

 тъжност

дрипавост.

Вятърничава

проскубаност

 в отънели

клони на 

действителност.

Есенна царица

 на усамотени

   дяволи 

се подхилва

в сянката

 на прокудените

ангели...







© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??