22.07.2007 г., 13:03 ч.

Есента 

  Поезия
942 0 5
Есента... предпоследният цикъл.
Есента... в нея капят листата.
Есента... на юг отлетяха птиците
и дъжд чука самотно в стъклата.

Есента... в нея всичко заспива.
Есента... спомени в сънища,
топлина, тишина и цветя.

Празнуват вървяните,
весели пътища...
С благодарност, живот!

Есента... моята, вече гостува.
Есента... гнезди в моята гръд.
Есента... след която ме чака,
вечна зима, нейде в млечния път.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??