17.09.2010 г., 20:04 ч.  

Малки радости 

  Поезия » Друга
3079 1 25

 

И думите ми идват все по-чужди,
и трудно песните ми се редят.
Навярно уморените ми чувства
са тръгнали по неизвестен път.

Пристигат изгревите като неми
и някак си минават покрай мен,
а залезите мълком ми отнемат
и малкото, родено в този ден.

Еднички нощите са милостиви –
насън ми носят цъфнали мечти.
Това са малки радости. Но стигат–
поредният ми стих да се роди. 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??