Този текст за песен е написан изцяло по и за музикалната композиция „Ескиз”, чийто автор е музикантът с потрeбителски псевдоним Седем (Седем).
Давам пълните права на Седем да използва този мой текст за създаване на песен,
Бостан Бостанджиев
Музикалния етюд, можете да прослушате тук:
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=129596
Мъжки глас:
Пак си тук –
носиш светлина...
Пак си тук –
влюбена, нежна...
Пак си тук –
крехка и добра...
С топъл дъх
стапяш в мен леда...
Женски глас:
Пак съм тук –
искам да простя...
Да простя
думите ти зли...
Пак съм тук –
въпреки това,
че сърцето
мое ти разби.
Но, когато съм с теб –
имам всичко аз,
защото ти
бряг си мой
и страст...
И дори във бурен ден,
и дори във мрачна нощ,
бряг си мой
с приказен разкош.
Че когато съм с теб –
чувствам се жена,
а не предмет
в користна игра...
Ти си моя слънчев ден...
Ти си мойта свята нощ...
Ти си моя
пристан и разкош.
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени