очи
оглеждам се в тях
облива ме топлина
изпиваш с поглед
ръце
протягаш към мен
трепетно докосване
нежна прегръдка
устни
плаха целувка
ненаситно търсещи
пият с наслада
тела
танцуват плавно
страстно се вият пламтят
изгряват звезди
© Ласка Александрова Всички права запазени
Благодаря!