21 мая 2007 г., 17:00

Ескиз (в стил хайку) 

  Поэзия » Любовная
1028 0 9


 


очи

 

оглеждам се в тях

облива ме топлина

изпиваш с поглед

 

 

 

ръце

 

протягаш към мен

трепетно докосване

нежна прегръдка

 



устни

 

плаха целувка

ненаситно търсещи

пият с наслада

 

 

 

тела

 

танцуват плавно

страстно се вият пламтят

изгряват звезди

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??