May 21, 2007, 5:00 PM

Ескиз (в стил хайку) 

  Poetry » Love
1016 0 9


 


очи

 

оглеждам се в тях

облива ме топлина

изпиваш с поглед

 

 

 

ръце

 

протягаш към мен

трепетно докосване

нежна прегръдка

 



устни

 

плаха целувка

ненаситно търсещи

пият с наслада

 

 

 

тела

 

танцуват плавно

страстно се вият пламтят

изгряват звезди

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??