20.04.2018 г., 23:13 ч.

Ето това е да боли 

  Поезия » Друга
474 0 1

Ето това е да боли

да кървиш,

да капеш като свещ.

Застанал на ръба

на ръждивата бездна,

през вечността

да тлееш.

Да пееш

разпънат на Голгота,

душата ти бяла да чезне

и плътта посивяла да тръпне.

А сърцето кутийка вещ

тъмнината да крие.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болката – тя е част от нас, от живота ни! Тъжно, но с искрено чувство написано! Поздравявам!
Предложения
: ??:??