Apr 20, 2018, 11:13 PM

Ето това е да боли 

  Poetry » Other
477 0 1

Ето това е да боли

да кървиш,

да капеш като свещ.

Застанал на ръба

на ръждивата бездна,

през вечността

да тлееш.

Да пееш

разпънат на Голгота,

душата ти бяла да чезне

и плътта посивяла да тръпне.

А сърцето кутийка вещ

тъмнината да крие.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болката – тя е част от нас, от живота ни! Тъжно, но с искрено чувство написано! Поздравявам!
Random works
: ??:??