6.07.2024 г., 22:50 ч.

Euro-Африканско възраждане- "Multi Renesans"! 

  Поезия » Друга
126 0 0

Eвро -Африкасно възраждане?!

 

Европейското е напрегнато и така "разноцветно",

че даже химна да пеят... го пропускат "неустено"?

Обявяват отбора..,а нанай си... да ги разпознаваш,

но иначе за далвери,се досещаш нали... познаваш!?

 

Смятай го така..дават ли 150 млн за Солист-Музикант,

в изкуството няма "дузпи"...не се свири,като Симулант?

Рикардо Мути каза... това е интеликтуална Деградация,

а за футбола..има черни  пътища,трансфер... Манипулация!?

 

Пари прехвърлени.договорени ,платени за трансфер... Nо Control,

няма Интерпол за световните Зрелища... разбирате ли... Монопол!

 

п.с.... има и изключения... заради по -големи суми... може да има със съдийте за дузпи... Яки Уговорки.....,

но това са мой необосновани Поговорки...?!

 

 

06.07.2024 г. - Виена

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??