6.01.2007 г., 0:24 ч.

Евин плаж 

  Поезия
1873 0 20


Евин плаж


 

Една стена дели ме от морето.

Достига ли ме слънцето навред?

 

Една ръка дели ме от детето.

Но то не е ли много по-напред?

 

Една вълна не стигна до сърцето.

И туй не бе ли твоята вълна?

 

Една сълза целуна ми лицето.

Как исках да е твойта светлина...

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??