Jan 6, 2007, 12:24 AM

Евин плаж 

  Poetry
1874 0 20


Евин плаж


 

Една стена дели ме от морето.

Достига ли ме слънцето навред?

 

Една ръка дели ме от детето.

Но то не е ли много по-напред?

 

Една вълна не стигна до сърцето.

И туй не бе ли твоята вълна?

 

Една сълза целуна ми лицето.

Как исках да е твойта светлина...

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??